Gospel en Classic 34e Kerstconcert in Grote Kerk Gorinchem

Gepubliceerd door Redactie op

Het bestuur van de Stichting Vrienden van De Bazuin organiseert op zaterdag 23 december 2023 weer het traditionele kerstconcert in de Grote Kerk in Gorinchem. Dit jaar is de 34e editie!

Locatie: Grote Kerk, Gorinchem
Datum: Zaterdag 23 december 2023 / Locatie: Grote Kerk Gorinchem
Aanvang: 19.30 uur
Kerk open: 19.00 uur. Vrije zitplaatsen
Entree: € 15 per persoon, inclusief thee/koffie

BESTEL HIER DIGITAAL UW KAARTEN

De kaarten zijn tevens verkrijgbaar in Gorinchem bij Primera Arkelstraat en Bruna Piazza Center.

Jos Jansen dirigent Koninklijke Harmonie De Bazuin
Wie de website van Jos Jansen raadpleegt, ziet vooral een glimp van zijn prachtige carrière als trombonesolist. Maar bij Koninklijke Harmonie De Bazuin is hij sinds 2017 toch echt de dirigent.

Gospelkoor
G-Roots is in 2002 gestart als zanggroep met drie solisten en uitgegroeid tot een zanggroep van veertien enthousiaste, getalenteerde zangers en zangeressen met diverse achtergronden en ervaringen in de muziekindustrie. Onze passie komt uit onze Roots/wortels; het verspreiden van de liefde en de blijde boodschap dmv zang en muziek. Onze genre reikt van moderne blackgospel soul tot verzoeknummers. Kortom er is veel mogelijk. En wat zeker is…het wordt een swingend concert!

Koninklijke Bazuin
De Koninklijke Harmonie De Bazuin bestaat volgend jaar 135 jaar en heeft een rijke historie in de Gorcumse samenleving. Actief bij Dodenherdenking, Bevrijdingsconcert (Grote Kerk) en deelname aan het Gorcumse Jazz festival. En nu het 34ste kerstconcert.

Gastsolist Sterre van Wijgerden
Muzikaal leider, docent, zangeres. Sinds augustus 2021 staat het opleidingsorkest onder leiding van Sterre van Wijgerden.

Categorieën: Concerten