Rabo Clubsupport – Stem op de Bazuin!

Gepubliceerd door Redactie op

Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom investeert de Rabobank graag in clubs en verenigingen. Als Rabo-lid kun je ieder jaar stemmen op jouw drie favoriete clubs. Dit jaar kan dat van 4 tot en met 26 september 2023. Dat is goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving. Stem jij ook op Koninklijke Harmonie de Bazuin?

Hoe werkt het stemmen in de Rabo App?
Door in te loggen in de app, kies onderin de app voor Service, ga vervolgens naar lidmaatschap (onder onderwerp Algemeen) en kies bij “Ontdek je lidmaatschap” Rabo ClubSupport. Geef bij filter de naam van de Bazuin aan en stem op Koninklijke Harmonie de Bazuin en twee andere clubs. Druk daarna op ‘Stemmen indienen’ om je stem voor ons uit te brengen.

Via de website van de Rabobank
Ga naar de website van de Rabobank of gebruik deze link: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport en klik op de banner ‘Bekijk de deelnemers’. Selecteer vervolgens de regio ‘Lek en Merwede’ en filter op de naam ‘De Bazuin’ en stem op De Bazuin en een twee andere clubs. Druk daarna op ‘Stemmen indienen’ om je stem voor de Bazuin uit te brengen.

Categorieën: Algemeen