Bevrijdingsconcert voor jong en oud

Gepubliceerd door Redactie op

De Bazuin zet een traditie in met het jaarlijks Bevrijdingsconcert
Herdenken is onlosmakelijk verbonden met muziek. Omdat het zo indrukwekkend is en dat we moeten blijven herinneren en herdenken. Zeker in deze tijd. Indrukwekkend zijn de te spelen stukken. De rode draad is Herdenken en Feest. Het concert is in samenwerking met de gemeente Gorinchem en Comité 4 en 5 mei Gorinchem. Voor jong en oud. De Koninklijke Harmonie De Bazuin staat onder leiding van dirigent Jos Jansen die ook verantwoordelijk voor de gehele programmering. Solist René Habraken, zang.

Programma
A. Nightfall in Camp / Eternal Father, Strong to Save / To A Friend / Save the Last Dance for me (René Habraken, zang) / Ik heb je Lief (zang) / Retraite Francaise / Livin la vida loca (zang) / Band of Brothers / Glenn Miller Madly/ Adagio for Strings / Uptown Funk (zang) / Well meet Again (uit bevrijdingsmedley)

Concertinformatie
Een doorlopend concert van zo’n vijf kwartier zonder pauze. Aanvang 20.23 uur. Entree € 7,50 per persoon. Kaartverkoop bij PRIMERA Arkelstraat + Hoog Dalem en BRUNA Piazza of via de knop hieronder.

— BESTEL HIER UW TICKETS —

Categorieën: Concerten