Warm welkom bij Bazuin Midwinter-Concert

Gepubliceerd door Redactie op

De Bazuin organiseert op –DATUM WORDT NOG BEKEND GEMAAKT– een Midwinter-Concert in haar eigen fraaie gebouw aan de Dalemwal. Een traditie aan het begin van het nieuwe jaar die ze er bij De Bazuin erin houden. Het wordt een leuk concert samen met Bazz Brass jeugdorkest en het groot Koninklijk orkest van De Bazuin. Voor de pauze zal de harmonie een aantal composities spelen en openen met de mars “Wilkommen” van Gert Buitenhuis. Na een korte pauze zal het jeugdorkest samen met het grote orkest o.a. spelen de ‘Highlights from the Jungle book, The Lion King. Bijzondere aanvulling voor dit concert zijn de zangsolisten Cheryl Zwiggelaar met ‘Door de Wind’ en Sterre van Wijgerden met ‘Jij bent de liefde’. Gezamenlijk -ook met begeleiding van het orkest- zingen zij ‘When you Believe’ uit de film ‘Prince of Egypt’

Een mooi moment om elkaar in het nieuwe jaar weer te ontmoeten en samen genieten van de fraaie muzikale momenten van de orkesten. Iedereen is van harte welkom in ”De Harmonie” aan de Dalemwal Gorinchem. Aanvang 19.30 uur. Gratis entree.

Categorieën: Concerten