Kerstconcert Bazuin enorm succes

Gepubliceerd door Redactie op

Het 32e kerstconcert van de Koninklijke Harmonie De Bazuin in Gorinchem is een enorm succes. Honderden mensen hebben nu al de stream bekeken via de website van De Bazuin. Ook nu nog te zien.

Het concert was op zaterdagmiddag 18 december opgenomen in de Grote Kerk en op kerstavond was de premiere. ‘De opname was op zich al spannend en met 1,5 mtr., akoestiek van de lege kerk en te weinig repetitietijd. Normaal spelen wij live een concert van een uur voor de pauze en een uur na de pauze. Nu is er een selectie gemaakt van de mooiste nummers’, zegt de enthousiaste dirigent Jos Jansen die verantwoordelijk is voor de gehele programmering. ‘Er is nog wel een hoop mooi materiaal blijven liggen. We gaan er over nadenken wat we daar nog mee gaan doen.’

Al met al is het is op deze manier een mooi concert geworden, gerealiseerd dankzij o.a. gemeente Gorinchem, FOWW en Rivierenland Fonds. De Bazuin heeft hiermee leden en de Gorcumse bevolking en omgeving een positieve muzikale bijdrage geleverd in deze lastige tijd. Iedereen kan het concert op eigen beeldscherm bekijken. www.debazuin-gorinchem.nl.

Categorieën: Concerten