Beleef het Kerstconcert thuis

Gepubliceerd door Redactie op

Wat missen we u. Ook het 32e kerstconcert in de Grote Kerk in Gorinchem kan dit jaar met u als publiek niet doorgaan. Alles was geregeld. Programmering, arrangementen en artiesten ingevlogen. Kerk versiering en we hadden nog maar drie repetities te gaan. Op dit moment is het onmogelijk om samen met u het kerstconcert te organiseren.

Wat gaan we doen?
Opnemen en streamen. We gaan op de zaterdagmiddag repeteren en zo ook op zo’n dag alles -zonder publiek- opnemen. Op 1,5 meter en iedereen gescand moet dat lukken. We hebben er zin in en gaan de uitdaging aan.

Concert in huis
Thuis kijken op uw eigen beeldscherm. Het concert is klein maar sfeervol van opzet. Geniet ervan. Het wordt u gratis aangeboden.

Vanaf vrijdag 24 december te zien via:
www.debazuin-gorinchem.nl

Maak vast kennis met onze solisten
Irene Hoogveld, sopraan
Robin Slutter, zang
Kateřina Pavlíková (Tsjechië), saxofoon.

Categorieën: Concerten