Kerstconcert Koninklijke Bazuin afgelast

Gepubliceerd door Redactie op

Het traditionele kerstconcert van de Koninklijke Harmonie De Bazuin, dat dit jaar voor de 32e keer gehouden zou worden op zaterdag 19 december is afgelast.

Zoals de coronavlag er op dit moment bijhangt, zullen we als muziekvereniging de komende tijd nog even beperkt zijn in de muzikale ambities. Een mooi alternatief om toch te kunnen toewerken naar een stip op de horizon, is spelen in ensembleverband. Zo heeft De Bazuin het geplande kerstconcert zodanig ingericht dat er -zonder publiek- in klein orkest/ensemble verband gespeeld kan worden. Het concert zal 19 december worden opgenomen. Vanaf woensdag 23 december kan iedereen deze gratis kijken en beluisteren via de website www.debazuin-gorinchem.nl.

Thuis kijken op uw eigen beeldscherm. Het concert is klein maar sfeervol van opzet. Koninklijke Harmonie De Bazuin  o.l.v. dirigent Jos Jansen Bazz Brass jeugdorkest o.l.v. Yavin Groenewegen en Frans Limburg  Presentatie / zang.

Categorieën: Concerten