Laat de zon maar schijnen!

Gepubliceerd door Redactie op

Steun De Bazuin met de aanschaf van 40 zonnepanelen!
Onder het motto “Laat de zon maar schijnen” is de Koninklijke een wervingsactie gestart om dit project financieel te steunen.

De Koninklijke Harmonie De Bazuin is een actieve muziekvereniging in de Gorcumse samenleving die beschikt over een eigen repetitieruimte aan de Dalemwal. Het gehele pand is naar aanleiding van een energiescan voorzien van LED verlichting; de grote boiler is vervangen en de koelingen zijn aangepast. Dit levert al met al een behoorlijke reductie op. Diverse verenigingen en instanties maken gebruik van de accommodatie: koor Bewitched, Gorcumse bridgeclub, Merwe Sinfonietta. Op zondag wordt er kerk gehouden en de Bazuin jeugd en harmonie repeteren op woensdagavond.

Zonnepanelen
De Bazuin wil investeren in 40 zonnepanelen. Met de aanschaf van deze panelen zullen de jaarlijkse energiekosten voor de vereniging noodzakelijk enorm reduceren en kunnen we profiteren van duurzame energie. Doelstelling is om energieneutraal te worden.

Doet u mee? Uw extra financiële steun is hard nodig.
Het zou mooi zijn als De Bazuin van u een financiële ondersteuning mag ontvangen. Elk bedrag is welkom. Graag met vermelding van uw naam en adres dan houden we u op de hoogte.

https://www.doneeractie.nl/laat-de-zon-maar-schijnen/-44230

Categorieën: Algemeen