Nieuwjaarsconcert 17 januari 2020

Gepubliceerd door Redactie op

Bazuin-Jeugd spettert er op los

Tijdens het traditionele Nieuwjaarsconcert van de Koninklijke Harmonie De Bazuin gaf het jeugdorkest Bazz Brass onder leiding van Yavin Groenewegen een spetterende show. De kleinste muzikanten gaven een groots optreden tot staande ovatie. Mooi om te zien, dat de jeugd enthousiast is met het bespelen van hun instrument. Maar er was meer te beleven op deze gezellige concertavond.

Jubilarissen
Marian Aaftink, Rianne Venderbos en Robert Stout (allen bestuursleden) werden toegesproken door voorzitter Hans Bos en bedankt voor hun verdiensten in de afgelopen jaren. Het was voor het eerst dat Bos deze taak – handig en enthousiast – als voorzitter vervulde. Ere lid Piet Hootsen en lid van verdienste Anne Besems, beide 40 jaar lid van de vereniging, ontvingen de gouden Bazuinspeld en werden door Hans Bos zeer gewaardeerd en bedankt voor hun grote inzet. Beide heren zijn in het verleden ook voorzitter geweest.

De Harmonie had een leuk programma samengesteld, waar ook jeugdige solisten zich lieten horen. Altijd spannend om te doen, maar het kwam allemaal goed uit de verf. Goed dat ook dirigent Jos Jansen ruimte geeft aan de jeugd. Werd zeer op prijs gesteld door het publiek. Een leuk concert met tot slot een bitterbal en een glaasje fris. Kortom. Mooie muziek gehoord in Gorinchem!

Categorieën: Concerten