Muziek uit de Oude Doos – Concert 3 november 2019

Gepubliceerd door Redactie op

Speciaal concert voor ouderen en iedereen die muzikaal terug wil gaan in de tijd. Bazuin speelt muziek uit de Oude Doos…

Zondag 3 november organiseert de Koninklijke Harmonie De Bazuin in het kader van haar 130-jarig bestaan een concert met muziek van “Wim Sonneveld tot de Amsterdamse grachten”. Samen met het Groot Orkest van De Bazuin onder leiding van Jos Jansen en met zanger Frank Arends brengen wij u een onvergetelijke middag.

Het programma is bedoeld speciaal voor ouderen en iedereen die even terug wil gaan in de tijd van toen. U zult kunnen genieten van de muziek van onder andere Wim Sonneveld en Frank Sinatra in een totaal programma van 90 minuten. Een traditionele mars als De Figaro Marsch van Wolfgang Amadeus Mozart zal zeker niet aan ontbreken, maar ook meezingers in de Amsterdamse Medley zullen zorgen voor een heerlijke ontspannen sfeer. Kortom een programma waarin je wordt meegezogen in nostalgische sferen.

FRANK ARENDS
“In januari 2003 vroeg Jos Jansen of ik tijdens het najaarsconcert van Fanfare Oefening Baart Kunst uit Westervoort een keertje een paar nummers wilde zingen. Ik wist niet of ik dat kon, maar vooral of ik het wel zou durven. De zenuwen liepen op en heb vlak voor het bewuste concert, Jos wel 62 keer gebeld met de vraag of het wel goed zou komen. Op zondag 26 oktober 2003 was het dan zover, mijn debuut als zanger. Nu 16 jaar later heb ik weer de eer om te mogen zingen en deze keer is dat voor het concert van De Bazuin.”

Wie ben ik?
“Ik ben Frank Arends en ben op 18 maart 1979 geboren. Ik woon al 40 jaar in het prachtige dorpje Westervoort. Ik heb een hele leuke vrouw en twee fantastische kinderen. Een zoontje Mees (9) en een dochtertje Puck (7).  Ik ben lid van Fanfare OBK en van DT-Orchestra waar ik (bas)trombone speel.  Ook zing ik in beide orkesten af en toe nog wel eens, voor jullie een geruststelling om te weten dat ik dus in die 16 jaar niet stil heb gezeten wat zingen betreft.”

 

Het concert wordt gehouden in muziekcentrum “De Harmonie” aan de Dalemwal.
Aanvang concert: 15.00 uur.

BESTEL HIER DIGITAAL UW KAARTEN

MUNTEN VOOR CONSUMPTIES
In de “De Harmonie” betaalt u de consumpties met speciale munten die bij de ingang gekocht kunnen worden. Tijdens het concert is er een pauze en gelegenheid voor een drankje. Ook na afloop kunt u een drankje nuttigen.

GARDEROBE
Er is een garderobe aanwezig.

EHBO
Voor noodgevallen zijn er gediplomeerde EHBO’ers aanwezig.

PARKEREN
Naast “De Harmonie” aan de Dalemwal is beperkt parkeren mogelijk (gratis).

ROLSTOELEN
Ook voor rolstoelhouders is er altijd plaats. Het is niet onverstandig om dit vooraf bij het secretariaat aan te geven, dan houden we daar rekening mee. U kunt hiervoor e-mailen met secretariaat@debazuin-gorinchem.nl

INVALIDENTOILET
Het gebouw “De Harmonie” beschikt over een invalidentoilet.

Categorieën: Concerten