Buiten Bios bij De Bazuin

Gepubliceerd door Redactie op

Zaterdag 24 augustus 2019 was het sfeervol op het buitenterrein van De Bazuin. Op deze zwoele zomeravond werd buiten een film vertoond door het International Film Festival (FFG) Gorinchem.
Onder de sterrenhemel op het sfeervolle plein van de Koninklijke Harmonie De Bazuin aan de Dalemwal in Gorinchem genoten de bezoekers van het meeslepende liefdesverhaal van de Poolse regisseur Pawel Pawlikowski. De vertoning was al een aantal dagen voor aanvang uitverkocht. In de historische vesting zijn er prachtige locaties om met elkaar te genieten van film in de open lucht, dus dit zal zeker niet de eerste en laatste keer zijn dat het IFFG een film buiten aan biedt.

Opvallend was dat vele, vele bezoekers voor het eerst de fraaie locatie van De Bazuin mochten bewonderen. “Wat een prachtig pand”.

Categorie├źn: Concerten