Voorspeelavond Jeugd

Gepubliceerd door Redactie op

Klein muzikaal talent in groot orkest

De Koninklijke Harmonie De Bazuin en het BazzBrass Jeugdorkest van de Bazuin hielden woensdag 10 juli 2019 een voorspeelavond voor de jeugdige muzikanten van de vereniging.

De kleinsten van de harmonie speelden elk een solo onder toezicht van publiek, docenten en ouders. Geweldig om te zien hoeveel talent er bij groot  en klein aanwezig is. Ter kennismaking mocht de jeugd ook in het groot orkest meespelen, wat natuurlijk een enorme ervaring is en voor hen ook een bijzonder moment om met de “groten” van De Bazuin te mogen meespelen. En niet alleen serieus, maar ook met veel plezier en humor van de aanwezige dirigenten. Het is elk jaar dat De Bazuin de jeugd de kans geeft om zichzelf te presenteren en haar vorderingen laat horen op hun instrument. Wie de jeugd heeft de toekomst!

Categorieën: Concerten