Night of the Klomps – 25 mei 2019

Gepubliceerd door Redactie op

De Koninklijke Harmonie viert dit jaar haar 130-jarig bestaan met een groots opgezet jubileumconcert “Night of the Klomps”. Dit feestelijke concert is met een knipoog een “Proms Concert” in een nieuw jasje naar idee van dirigent Jos Jansen. Een muziekfeest met veel humor en interactie. Een primeur in Gorcum die wordt gehouden in de Van Rappardhal die omgebouwd zal worden tot fraaie concertzaal. Solisten zijn Petra Berger, Jordi Repkens en The Voice Kids talent Yosina Roemajauw. Met medewerking van Bazz Brass jeugdorkest samen met DJ Tim van Werd en Groot samengesteld projectkoor van Intermezzo en Gospel Unlimited o.l.v. Marcel van der Poel.

Lees HIER meer over onze solisten.

We hebben een aantal belangrijke punten op een rij gezet.

BESTEL HIER DIGITAAL UW KAARTEN
https://www.debazuin-gorinchem.nl/tickets-night-of-the-klomps/
Tevens zijn de kaarten verkrijgbaar in Gorinchem bij Primera Arkelstraat en Bruna Piazza Center.

MUNTEN VOOR CONSUMPTIES
In de Van Rappardhal betaalt u de consumpties met speciale munten die bij verschillende punten kunnen worden gekocht. Het concert is doorlopend en aaneengesloten. Wel is er een pauze en gelegenheid voor een drankje. Ook na afloop kunt u in de bar en horeca een drankje nuttigen.

GARDEROBE
Er is geen garderobe aanwezig. U kunt uw jas meenemen naar de zaal.

EHBO
In de Van Rappardhal lopen voor noodgevallen gediplomeerde EHBO’ers rond.

PARKEREN
Naast en in de buurt van de Van Rappardhal is ruime parkeergelegenheid (gratis)

ROLSTOELEN
De sporthal bestaat een een grote, vlakke vloer voor het podium waarvoor zgn “vrije plaatskeuze” geldt. Ook voor rolstoelhouders is er altijd plaats.


Categorieën: Concerten