Website in een nieuw jasje

Gepubliceerd door Redactie op

Al bijna 130 jaar oud is onze prachtige vereniging. Dat betekent natuurlijk niet dat wij niet met onze tijd mee gaan. Bij deze verwelkomen wij u dus op onze prachtige nieuwe website. Geheel vernieuwd volgens de standaarden van 2018. Inhoudelijk verschilt het misschien niet zoveel, qua vormgeving des te meer.

Responsive
Het zal ons niet verbazen als u dit bericht leest op uw hippe smartphone of tablet. Het is u misschien niet opgevallen, maar die nieuwe website schaalt toch wel erg lekker mee met het wat kleinere scherm. De technici onder ons noemen dat responsive, daardoor blijft alles lekker leesbaar. De gemiddelde rechter duim is voldoende om door al onze nieuwtjes heen te scrollen. Wel zo lekker als u met verse kop koffie of een heerlijk glas rode wijn op de bank ligt en nog maar één hand vrij hebt om dat laatste nieuws “te checken”.

Fotoalbum
Zo’n nieuwe vormgeving vraagt natuurlijk ook om passende inhoud. Ons bestaande fotoalbum bleek wat eigenaardigheden te bevatten waardoor de foto’s niet altijd goed tot hun recht kwamen. Die prachtige plaatjes van onze Ere-voorzitter Theo Bos verdienen natuurlijk het beste presenteerblaadje. Daarom ook een geheel nieuw fotoalbum.

Vragen of opmerkingen?
Dit kunt u natuurlijk altijd kwijt. Gewoon via het secretariaat van de vereniging (secretariaat@debazuin-gorinchem.nl). Zij zorgen er wel voor dat het bij iemand terecht komt die er wel verstand van heeft.

Categorieën: Algemeen