Feestelijk Jubileumconcert 135 jaar De Bazuin

Gepubliceerd door Redactie op

2024. De Bazuin 135 jaar! Dat wordt een mooi feestjaar met deelname aan het Jazz Festival en Lingehavenconcert. Helaas zijn beide concerten afgelast. Nú is het jubileumconcert op vrijdag 13 september in de Grote Kerk te Gorinchem. Een doorlopend concert, zonder pauze met zeer verrassende elementen en solisten.

m.m.v. Jos Jansen dirigent | Çisem Özkurt viool, Floris Onstwedder trompet | Sabine Kirsten sopraan, Tommy Netten zang / presentatie.

Locatie: Grote Kerk, Gorinchem
Datum: Vrijdag 13 september 2024
Aanvang: 20.00 uur. Geen pauze
Kerk open: 19.30 uur. Vrije zitplaatsen
Entree: € 13,50 per persoon

BESTEL HIER DIGITAAL UW KAARTEN

De kaarten zijn tevens verkrijgbaar in Gorinchem bij Primera Arkelstraat en Bruna Piazza Center.

Çisem Özkurt – viool
Çisem Özkurt is een van de meest veelzijdige violisten van Nederland, het is bijna onmogelijk dat je haar niet bij een concert of online samenwerking hebt gezien. Of het nu het Concertgebouw, de Ziggo Dome of een stadsplein in Europa is. Çisem laat je haar veelzijdige muzikale kwaliteiten, prachtige klank en stralende glimlach zien. Een inspiratie voor ons hele ensemble. ” Mirabeau-snaren

Floris Onstwedder – trompettist
“Zonder twijfel een van de beste spelers van zijn generatie”- prof. Frits Damrow, voormalig solo trompettist van het Koninklijk Concertgebouworkest.

Sabine Kirsten – sopraan
Sabine Kirsten studeerde solozang aan het Alkmaars Conservatorium en vervolgde haar studie bij Wout Oosterkamp en Charlotte Riedijk. Sabine’s repertoire is zeer veelzijdig. Met haar warme sopraanklank zong zij de sopraanpartij in talrijke geestelijke werken waar onder de Matthäus-Passion, het Weinachtsoratorium, vele cantates en het Magnificat van J.S. Bach.

Tommy Netten – zang/presentatie
Tommy Netten is op jonge leeftijd met zang begonnen. “Ik moet wat te doen hebben. Weet je, als ik een show heb georganiseerd en het loopt lekker, de mensen hebben het naar hun zin en alles valt op z’n plek, dan sta ik daar soms met tranen in mijn ogen naar te kijken. Ja, ik ben een emotioneel mannetje.”

Categorieën: Concerten