Koninklijke Bazuin geeft concert op Culturele zondag

Gepubliceerd door Redactie op

Eén van de plannen voor dit jaar is het organiseren van een voorjaarsconcert op zondag 14 april in eigen huis. Deze wordt tijdens de culturele zondag gehouden in ‘De Harmonie’ aan de Dalemwal te Gorinchem. Aanvang 13.00 uur en vrij entree. Iedereen is van harte welkom.

Programmering
De programmering van het Voorjaarsconcert is fris en vrolijk van karakter. Opening met de mars Marcia Gloriosa; en o.a. Carmen Fantasy/Georges Bizet; Fly me to the Moon/Frank Sinatra. Aansluitend is ook de jeugd (BazzBrass) opgenomen in de programmering voor een fraaie muzikale presentatie. Al met al veelbelovend voor een fraai concert o.l.v. dirigent Jos Jansen en Sterre van Wijgerden (BazzBrass).

Concertprogramma
Naast dit Voorjaarsconcert was de Koninklijke Bazuin volop in voorbereiding voor deelname aan het Jazz festival en Lingehavenconcert 2024. Een domper en teleurstelling voor cultuur Gorcum dat deze projecten dit jaar zijn vervallen. De Bazuin bestaat dit jaar 135 jaar en op zaterdag 21 december staat genoteerd het 35e Kerstconcert in de Grote Kerk te Gorinchem.

Foto: Theo Bos/Archieffoto De Bazuin

Categorieën: Concerten