Indrukwekkend Bevrijdingsconcert

Gepubliceerd door Redactie op

Voor het tweede jaar op rij bracht Koninklijke Harmonie de Bazuin onder leiding van dirigent Jos Jansen op 5 mei een prachtig Bevrijdingsconcert ten gehore. Een traditie lijkt geboren.

In de majestueuze Grote Kerk werd het publiek meegenomen op een muzikale reis die zowel het belang van herdenken als het vieren van vrijheid benadrukte. Met een verrassende mix van zowel gedragen als feestelijke stukken wist de Bazuin de emoties van herdenken en feest te verbinden. Indrukwekkende werken zoals Adagio for Strings en Band of Brothers werden afgewisseld met uptempo muziek zoals Uptown Funk en Livin’ La Vida Loca, waar zanger René Habraken de hoofdrol vertolkte.

Tijdens het concert werden beelden van het optreden vastgelegd en verwerkt in een videoproductie. Geniet u van deze prachtige beelden!

Categorieën: Concerten