Koffieconcert op zondagmorgen!

Gepubliceerd door Redactie op

De Bazuin organiseert op zondagmorgen 12 maart een Koffieconcert in haar eigen fraaie gebouw aan de Dalemwal in Gorinchem. Een koffieconcert met een knipoog naar het voorjaar. Dit concert sluit aan de culturele route die dan ook in Gorinchem wordt gehouden.

Het wordt een leuk concert samen met Bazz Brass jeugdorkest o.l.v. Sterre van Wijgerden en het groot Koninklijk orkest van De Bazuin o.l.v. Jos Jansen. Voor de pauze zal de harmonie een aantal composities spelen en openen met de mars “Wilkommen” van Gert Buitenhuis. Na een korte pauze zal het jeugdorkest samen met het grote orkest o.a. spelen de ‘Highlights from the Jungle book” en  “The Lion King”. Iedereen is uitgenodigd om samen te genieten van de fraaie muzikale momenten van de orkesten. ”De Harmonie” aan de Dalemwal Gorinchem. Aanvang 11.30 uur. Gratis entree. Gratis koffie.

Categorieën: Concerten