Night of the Klomps – 25 mei 2019

Gepubliceerd door Redactie op

De Koninklijke Harmonie viert dit jaar haar 130-jarig bestaan met een groots opgezet jubileumconcert “Night of the Klomps”. Dit feestelijke concert is met een knipoog een “Proms Concert” in een nieuw jasje naar idee van dirigent Jos Jansen. Een muziekfeest met veel humor en interactie. Een primeur in Gorcum die wordt gehouden in de Van Rappardhal die omgebouwd zal worden tot fraaie concertzaal. Solisten zijn Petra Berger, Jordi Repkens en The Voice Kids talent Yosina Roemajauw. Met medewerking van Bazz Brass jeugdorkest samen met DJ Tim van Werd en Groot samengesteld projectkoor van Intermezzo en Gospel Unlimited o.l.v. Marcel van der Poel.

Lees HIER meer over onze solisten.

Kaarten zijn via onderstaande link te reserveren en in Gorinchem bij Primera Arkelstraat en Bruna Piazza Center.

BESTEL HIER DIGITAAL UW KAARTEN:
http://www.debazuin-gorinchem.nl/tickets-night-of-the-klomps/

Categorieën: Concerten